Arbetsglädje – Ja tack! med Christina Stielli 20 april

christina stielli

I samarbete med TRR Trygghetsrådet bjuder nätverket in till ett frukostmöte med Christina Stielli den 20 april.

Vad är egentligen glädje på jobbet, kan man älska sina arbetsdagar och varför är det livsviktigt? Vad kan vi lära oss av hjärnforskningen? Kan lycka verkligen öka ett företag eller en organisations produktivitet? En föreläsning som lyfter, inspirerar och konkretiserar, som tar upp vikten av att ta ansvar för vem jag vill vara på min arbetsplats. Mår inte medarbetarna bra så mår inte arbetsplatsen bra, oavsett antal after work och bowlingkvällar, gott kaffe och god ventilation.

Christina Stielli är författare och föreläsare inom områden som arbetsglädje, kommunikation och medarbetarskap samt sociala medier för barn och unga. Talarforum utsåg Christina till Årets talare – kvinna, både 2014 och 2015.

Om nätverksträffarna
Nätverksträffarna är kostnadsfria och öppna för dig som är yrkesverksam i Värmland inom rekrytering och personal- och arbetsliv.

Plats: Elite Stadshotellet, Karlstad

Datum: 20 april 8.30-10.00 (frukost från kl 8.00)

Inbjudan och anmälan: Christina Stielli Arbetsglädje – Ja tack!