Nätverksträff 18 november med Anna Dyhre

IMG_3753

18 november kommer Employer Branding-experten Anna Dyhre till HR-nätverkets frukostmöte. Hon kommer att prata om vikten av att leva upp till sitt varumärke som arbetsgivare.

En attraktiv arbetsgivare som kan rekrytera rätt kompetens och behålla den har ett försprång för att öka lönsamheten. Men för att bli attraktiv på utsidan måste det stämma på insidan – stark kultur, tydliga värderingar och autenticitet är bland de viktigaste framgångsfaktorerna. Anna Dyhre levererar i ett snabbt tempo spaningar inom Employer Branding och medarbetarskap varvat med konkreta exempel och en stor portion humor. Räkna med ett visst tuggmotstånd!

Anna Dyhre har har arbetat med Employer Branding sedan 1996, redan innan begreppet var etablerat. Hon har bland annat varit Sverigechef för Universeum, arbetat som konsult inom både näringsliv och offentlig sektor med frågor kring attraktiva arbetsgivare och organisationer samt skrivit böcker i ämnet.

Om nätverksträffarna
Nätverksträffarna är kostnadsfria och öppna för dig som är yrkesverksam i Värmland inom rekrytering och personal- och arbetsliv.

Plats: Elite Stadshotellet, Karlstad

Datum: 18 november, 8.30-10.00 (frukost från 8.00)

Inbjudan och anmälan: Anna Dyhre Håller löftet? Från arbetsgivarens varumärke till intern vardag