Nätverksträff 30 september med Johan Thylén, IKEA

 

Johan_thylen_

30 september gästas HR-nätverkets frukostträff av IKEA Karlstads varuhuschef Johan Tyhlén. Han berättar om hur vision och värderingar genomsyrar arbetet i vardagen. Hur medarbetarna lever värderingarna varje dag.

IKEAs vision är att “skapa en bättre vardag för de många människorna”. Många företagsledningar drömmer om att företagets vision och värderingar ska genomsyra hela verksamheten och vara levande hos varje medarbetare – IKEA har lyckats!

IKEA Karlstads varuhuschef Johan Thylén berättar om hur de arbetar med värderingarna i vardagen och där en värderingsstyrd kultur också gjort företaget till en av landets mest attraktiva arbetsgivare.

Johan tar avstamp i IKEAs småländska bakgrund och kopplingen till dagens företagskultur. Med visionen som utgångspunkt berättar han om begreppet demokratisk design, där hållbarhet är en integrerad del i varje detalj från design och materialval till ditt vardagsrum.

Johan har en lång karriär inom IKEA. Under 16 år har han bland annat arbetat med strategiskt inköp i Asien, varit vice affärsområdeschef på IKEA of Sweden och de senaste tre åren varuhuschef i Karlstad.

Om nätverksträffarna
Nätverksträffarna är kostnadsfria och öppna för dig som är yrkesverksam i Värmland inom rekrytering och personal- och arbetsliv.

Plats: Clarion Hotel Plaza, Karlstad

Datum: 230 september, 08.30 – 10.00 (Frukost från 08.00)

Inbjudan och anmälan: Johan Thylén IKEA, Leva värderingarna var dag