Inbjudan: Nätverksträff 11 februari med Marianne Nilsson

Schyst!_framsida_hogupplost

Den 11 februari är det dags för HR-nätverket Värmlands andra nätverksträff. Temat för träffen är Schyst! kommunikation och dagen gästas av Marianne Nilsson, genusutvecklare på Region Värmland, som kommer hålla i en workshop om jämlik kommunikation.

Vanans makt är stor. Vi gör som vi brukar och reflekterar sällan över våra exakta ordval och uttryck. För att motverka att vi omedvetet förstärker och vidmakthåller myter och stereotypa föreställningar tog Region Värmland i våras fram Schyst! – en handbok med tips och exempel som hjälper dig kommunicera mer jämlikt. Syftet är att kommunicera på ett sätt där alla känner sig inkluderade.

På vilket sätt kan Schyst! vara ett verktyg för dig som arbetar med HR? Och varför är det viktigt att kommunicera jämlikt? Dessa frågor svarar Marianne Nilsson, genusutvecklare på Region Värmland, på under nästa nätverksträff.

Marianne börjar med en kort presentation om Schyst! med exempel från HR-området. Därefter fortsätter träffen med en workshop där du tillsammans med andra personer diskuterar och prövar på praktiska övningar i grupp.

Om nätverksträffarna 

Nätverksträffarna är kostnadsfria och öppna för dig som är yrkesverksam i Värmland inom rekrytering och personal- och arbetsliv.

Information

Tid och datum: 11 februari 2015, 08.30-10.00 (vi bjuder på frukost från 08.00)

Sista anmälningsdag: 6 februari, 15.00

Plats: Skeppet, Region Värmland, Lagergrens gata 2

Inbjudan: Marianne Nilsson – En Schyst! workshop